• Udskriv
  • E-mail

Unge der er blevet ældre

Vi nærmer os dagen... hvor vi starter op i hallen. Det er onsdag den 13. september kl. 9. Ingrid er frisk på en ny sæson, Annette ligeså! Kortene er løbt. Der er som sædvanligt gymnastik, kortspil og badminton. Der er også motionscykler - så kig op! Kaffe og rundstykker kan købes. Vi synger og hygger. Alle er velkomne!

Har du spørgsmål, så ring til:
Lilian Jakobsen på ..... 41 81 69 29
Karin Vigsø på ............ 22 57 32 26
Lis Nielsen på ............. 61 72 12 96


Vi er en flok unge menesker som med tiden er blevet ældre...

Vores mål er at hygge sig. Vores største problem er nok at vi kender hinanden så godt at det er svært at sige noget til hinanden for vi kender allerede spørgsmålet / svaret, men på den anden side så er det også det der gør vores sammenhold stærk.

Vi er også gode til at hjælpe med når foreningslivet kalder, det kan være at lave bord dekorationen til julefrokosten og hjælpe i køkkenet under jule frokosten, hjælpe ved Sportugen i Nustrup. Men vi vil gerne spørges først, da vi har meget at se til.Men generelt kommer vi når der sket noget i Nustrup.

Der udover spille vi kort, krolf, badminton og meget andet.

Vores håb er at der vil kommer mange unge menesker til Nustrup, til at følge traditionerne videre når vi en gang ikke er så unge mere.

Hvis i vil I vide mere så er i velkommen til at ring til Lis Nielsen 74 87 12 96, Lilian Jacobsen 74 87 11 05, Lise Steenberg 74 87 13 41 / 21 78 41 15.