• Udskriv
  • E-mail

Tegn et OK kort og støt

Nustrup Ungdomsforening

 

 

I Ugeavisen MidtSyd var der i uge 46 en annonce, at Toftlund IF har modtaget en OK sponsorcheck 22.587,45 Kr. Sidste år oplyste Rødding IF at de fik en OK sponsorcheck på ca. 32.000 kr.
 
Nustrup ligger i centrum hvis man se på hvor OK tank stationer ligger.

Kører du til Gram, så ligger der en der, kører du til Vojens så ligger der en mellem Skrydstrup og Vojens.Desuden ligger der 2 i Rødding (her kunne man måske tanke når man kører til svømning), 1 i Jels og 1 i Toftlund.OK har mere end 670 tankstationer over hele landet. Så der er altid en OK tankstation i nærheden af dig.

Ved visse tankstationer er der skilte/ bannere hvor der f.eks. kan stå ”tak fordi du har tanket og støttet lokalsporten”. Disse bannere er opsat af lokale klubber.Hvis du tanker med et OK kort som er oprettet med Nustrup Ungdomsforenings sponsor nummer 560957, så går dit sponsorat kun til Nustrup Ungdomsforening, det er ligegyldigt hvilken tank station du bruger i Danmark.

Nustrup Ungdomsforening vil derfor endnu en gang opfordrer alle bilejer/ bilister til at få et OK tank kort.Det er ganske nemt; har du allerede er OK kort kan du ringe ind til OK på telefon: 70 10 20 33 og oplys Nustrup Ungdomsforenings sponsor nummer 560957.
Du kan også bestille OK kortet via Nustrup Ungdomsforenings hjemmesiden under fanen ”OK-Kort”. Klik på linket og du kommer direkte til OK siden hvor du i feltet ” Find din klub” skriver 560957, derefter klik på ”videre” og udfyld dine personlige data.

Med et Nustrup Ungdomsforenings sponsoreret OK kort betaler I IKKE ekstra her gang I tanker 1 liter benzin eller diesel, men OK giver 6 ører til Nustrup Ungdomsforening – uden at det koster dig en krone ekstra.

 

Klik på OK-logoet på over til højre og du kommer ind på OK´s hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig og få tilsendt et nyt OK-kort.

 

Eller klik på linket HER.

 

Derefter modtaget du dit nye OK-kortet med posten. Du kan tanker på en hvilken som helst OK-tank station.
 

Udfyldningsblanketten kan hentes på en hver OK tank station, ligeledes vil Nustrup Ungdomsforening omdele udfyldningsblanketten.


1. Hver gang der via udfyldningsblanketten eller på OK´s hjemmeside tegnes et nyt OK-benzinkort, og der på kortet er købt 500 ltr. benzin/ diesel, udbetales en bonus pr. kort på:
kr. 200 excl. moms til Nustrup Ungdomsforening.
De 500 ltr. benzin/diesel skal købes indenfor ét år fra kortets oprettelsesdato.

 

2. For alle liter benzin/diesel, der købes på kort tilknyttet aftalen, udbetales:
For et eksisterende kort udbetales: 5 øre/ltr. excl. moms

 

Tillægspunkter:
g) For OK kortkunder, der er tilknyttet OK kort-sponsoraftalen og som samtidigt får leveret el fra OK, udbetales yderligere 5 øre excl. moms pr. tanket liter benzin og diesel til foreningen.
Således opnår Nustrup Ungdomsforening med denne tillægsaftale en samlet sponsorstøtte på i alt 10 øre ekskl. moms. pr. liter benzin og diesel på de OK-kortkunder, der er tilknyttet foreningen, og som samtidigt er el-kunde hos OK.

 

h) Sponsoratet forudsætter, at OK kort-kunden har en aktiv el-aftale som privatkunde hos OK på det tidspunkt, hvor afregningen af sponsorstøtten finder sted. i) OK kort-kunden skal aktivt tilkendegive, at kunden ønsker at tilknytte en el-aftale til sponsoratet.

 

j) Så længe aftalen mellem ovenstående forening og OK er aktiv, forpligter klubben sig til ikke at indgå et lignende samarbejde med andre energiselskaber.

 

k) Idet den nærværende El-sponsoraftale er en tillægsaftale til OK kort-sponsoraftalen, er det en forudsætning, at denne er aktiv og således ophæves el-sponsoraftalen uden yderligere varsel, såfremt OK kort-sponsoraftalen opsiges eller er inaktiv. 

 

l) Omkostningen til dækning af el-sponsoraftalen dækkes af OK og såfremt den eksisterende OK kort-sponsoraftale er indgået i samarbejde med en selvstændig OK-forhandler, har denne ikke andel i omkostninger til el-sponsoraftalen, men kun til OK kort-sponsoraftalen.

Tegn OK kort og støt Nustrup Ungdomsforening


Da der ikke er muligt at se på OK,s hjemmeside
hvem der har bestilt et OK-Kort, så venligst send
en mail til: 
webnuf@nustrupuf.dk (Link), så vi kan se hvormange der benytter sig af muligheden.
På for hånd tak.

OK Tankstationer

OK Tankstationer

Nustrup Ungdomsforening takker for sponsoratet.